Sport

2014.05.03. 21:02

Óriási csatában nyertek, így tovább élnek a dunaújvárosi aranyálmok

Szombaton a női vízilabda bajnokság döntőjének negyedik összecsapását rendezték meg a Fabó Éva Sportuszodában, amelyet telt ház előtt, fantasztikus hangulatú meccsen a Dunaújvárosi Főiskola nyert meg a Szentes ellen, így elmaradt a bajnokavatás.

Gallai Péter

A három sikerig tartó párharcban a Szentes 2-0-ra vezetett a találkozó előtt, így óriási tétje volt az összecsapásnak, amely a bajnoki trófea árnyékában zajlott (a kupát kihelyezték a medence mellé). A két fél párharca nem csak a pályán, hanem a lelátón is zajlott, ugyanis  a vendégeket két autóbusznyi szurkoló kísérte el.

Dunaújvárosi Főiskola - Hungerit-Szentes 8 - 5 (3-2, 0-2, 2-0, 3-1)


Dunaújváros: Kasó – Szilágyi, Menczinger 2, Gurisatti 1, Miskolczi 1, Garda, Csabai 2. Csere: Sós (kapus), Ziegler 2, Horváth B., Polák, Andresz, Sinka, Brezovszki. Vezetőedző: Mihók Attila.
Szentes: Terefou – Győri, Hevesi 1, van der Sloot 2, Rácz, Kövér-Kiss 1, Gémes 1. Csere: Etiebet, Farkas, Kádár. Vezetőedző: Tóth László.
Gól emberelőny:ből 1/10, illetve 1/6.Gól ötméteresből: 1/1,  illetve 1/1.

Mihók Attila:- Mindenképpen nagy győzelmet arattunk, bajnoki döntőben kicsire nem is emlékszem. Nagyon örülük neki, hogy a lányok megízlelhették ezt a kellemes helyzetet és bízom benne, hogy nem elégednek meg ennyivel és a negyedik meccsen Szentesen ugyanezt érezhetjük a találkozó után. Egyértelműen a védekezésünk volt a siker kulcsa, amire aztán fel tudtunk építeni egy olyan támadójátékot a második félidőben, ami sikerre vezetett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!