Sport

2014.05.14. 19:35

Az Ajka következik - Hatalmas lehetőség kapujában az újvárosiak

Szombaton Ajkán lép pályára a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata. A Ness Hungary NB II huszonnyolcadik fordulójának összecsapása 18 órakor kezdődik.

Gróf András

A szerda délelőtti edzés előtt Dobos Barna az újvárosiak szakmai igazgatója értékelte a múlt heti találkozót, illetve beszélt a szombati mérkőzés esélyeiről.

– Nagy örömünkre magabiztos győzelmet arattunk a Kozármisleny ellen. Az első félidőben nagyon jól játszottunk, amely gólokban is megmutatkozott. Ami egy kis hiányérzetet okoz, az az, hogy a második félidőben ezt nem tudtuk folytatni, de a végeredmény tudatában ez megbocsátható. Nem bánnám, ha így alakulnának a hátralévő mérkőzéseink is. Legutóbb már ráéreztünk arra, hogyan lehet egy teljesen beálló ellenfelet feltörni. Ez azért is következhetett be, mert az elején gyorsan szereztünk gólokat. Nem lesz könnyű dolgunk Ajkán, hiszen a hazaiak egész évben nagyon jó teljesítményt nyújtanak. Ezt bizonyítja a tabellán elfoglalt helyük is, hiszen közvetlenül az élmezőny után találhatóak. Bátran mondhatom, rangadót játszunk ellenük, ahol az NB I-be jutásért játszunk. Szeretnénk legalább egy pontot szerezni, de nem adjuk fel a győzelem lehetőségét sem. Kocsis Gábor eltiltása letelt, de hogy kik lesznek a kezdőcsapatban, azt majd a heti teljesítmény dönti el. Farkas sérülése rendbe jött, míg Thiago eddigi orvosi eredményei jók, de még további terheléses vizsgálatok várnak rá. Nagyon bízom abban, hogy ő is a rendelkezésünkre állhat a hétvégén. Az ellenfelünknél játszik az újvárosi nevelésű Sowunmi Thomas, akinek a képességeit jól ismerjük, és felkészítjük „belőle” a védőinket. Extra lehetőség előtt állunk, amit szeretnénk megragadni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!