Sport

2014.02.24. 19:45

Dream Team SE - DF Green Pet FC: 1-12

A futsal NB II Közép-csoportjának huszonegyedik fordulójában idegenben könnyed győzelmet aratott pénteken este a DF Green Pet FC csapata.

Gróf András

Dream Team SE - DF Green Pet FC

1-12 (1-5)

Klebelsberg Hugó Általános Iskola, 100 néző. Vezette: Hamza Róbert (Juhász D., Imre).

DF Green Pet FC: Rigó Szabó G., Ivacs, Huber, Nagy A. Csere: Lieszkovszky (kapus), Schrancz, Márki, Tamási, Németh T., Facskó, Czár, Rozsos, Szalai. Szakmai igazgató: Buzás Attila.

A mérkőzésen az újvárosiak a támadójátékra fektették a hangsúlyt a bajnoki táblázat alsó régiójában tanyázó hazaiakkal szemben. Céljuk a gólkülönbség javítása volt, hiszen lehet, hogy ez dönt majd a bajnoki sorrendről a végén. Az első perctől kezdve nagy nyomás nehezedett, de az első találat csak a nyolcadik percben született. Nagy Attila gólja után azonban gyorsan jött Huber, Rozsos és Czár két találata. A félidei végeredményt a hazaiak részéről Tamás Roland állította be. A második játékrészben is folytatódott a gólszüret. Nagy Attila, Márki (2), Facskó, Czár (2) és Ivacs talált a fővárosiak hálójába. A teljesen elfáradó hazaiak ellen még több gólt is szerezhettek volna a dunaújvárosiak.

A huszonkettedik fordulóban az UTE együttesét fogadja a DF Green Pet FC gárdája. Az összecsapást március 3-án, hétfőn 19.30 órai kezdettel rendezik a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!