Sport

2013.11.10. 20:30

Újabb újvárosi győzelem

Folytatta remek hazai szereplését a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata. A Ness Hungary másodosztályú bajnokság tizenharmadik fordulójában az FC Ajka együttesét győzték le.

Gróf András

Dunaújváros PASE – FC Ajka 2–1 (1-0)

Dunaújváros Stadion, 1100 néző. Vezette: Nagy Róbert (L. Tóth L., Kiss I. B.).Dunaújváros PASE: Milinte – Villám, Burucz, Farkas, Csehi – Papp, Lázár – Thiago, Böőr (Birtalan a 86. p.), Godslove (Perovic a 92. p.) – Sóron (Urbán az 58. p.). Szakmai igazgató: Dobos Barna.FC Ajka: Jánosa – Fodor, Jagodics, Pákai, Gunther (Köles az 58.p.), Horváth A. – Lattenstein, Sipos, Kanta Sz. (Hanzl a 72.p.) – Sowunmi, Major (Mihalecz P. a 72. p.). Vezetőedző: Mihalecz István.



Az első félidőben nagy küzdelem folyt a játéktéren. Az első gólhelyzet a vendégek előtt adódott, de Milinte nagy bravúrral hárított. Ezt követően azonban az újvárosiak kerültek fölénybe, és a játékrész utolsó percében a vezetést is megszerezték. Papp Máté huszonöt méterről elvégzett szabadrúgása a kapufáról Thiago elé pattant, aki a jobb felső sarokba lőtt (1-0). A szünet után is a hazai együttes támadott többet, aminek eredményeként növelték is az előnyét.



A hatvannyolcadik percben Böőr indította a jobb oldalon beinduló Thiagot, a menteni igyekvő ajkai védőről azonban Urbán elé pattant a labda, aki a tizenhatosról a hálóba bombázott (2-0). Három perccel később azonban szépítettek a vendégek. Egy tizenhat méterről elvégzett a kapufáról Köles elé pattant, aki nem hibázott (2-1). Az összecsapás hajrájában Urbánt kiállította a játékvezető, de az újvárosiak okosan megtartották az előnyüket.Dobos Barna: – Jó iramú mérkőzésen megérdemelten győztünk a jó teljesítményt nyújtó ajkaiak ellen. A kiállítás után kicsit veszélyben volt a három pontunk, de sikeresen kivédekeztük az utolsó perceket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!