Sport

2013.11.01. 20:25

Az Angyalföld otthonában vízilabdáznak a lányok

Dunaújváros - A sikerrel megvívott kupaselejtező után vasárnap ismét bajnoki meccset játszik a DFVE női vízilabdacsapata.

Gallai Péter

Mihók Attila együttese az újonc Angyalföldi Sportiskola ellen ugrik medencébe szombaton 10 órakor. A két gárda a hétvégi kupaselejtezőben is egy csoportban szerepelt, akkor a dunaújvárosiak esélyt sem adva, 22-4-re győztek az ASI ellen.

A DF válogatott kapusa, Kasó Orsolya így vélekedett a csapat honlapján: "Nem tartok ettől a mérkőzéstől, hiszen sikerült nagy különbségű győzelmet aratnunk felettük a Magyar Kupa csoportkörében. Lebecsülni azonban nem fogjuk őket, hiszen bárki okozhat meglepetést a bajnokságban, mint az már többször meg is történt. Játszottak ellenünk meglepően jól, és mi is játszottunk már magunkhoz képest igencsak rosszul. Most nagyon egyben van a csapat, ezért is érzem úgy, hogy nem lehet gond a bajnoki pontok begyűjtésével idegenben."

A lányoknál ez a találkozó lesz a felvezetése az őszi szezon rangadójának, a bajnok Eger elleni derbit - a kupaselejtezőben őket is felülmúlta egy góllal a DF - szerdán 19.30 órakor rendezik meg Dunaújvárosban.

Az állás három forduló után: 1. Eger 9 pont, 2. Szentes 9 pont, 3. Újpest 9 pont, 4. Dunaújvárosi Főiskola 4 pont, 5. Honvéd POLO 3 pont, 6. BVSC 1 pont, 7. 0 pont, 8, Agyalföld 0 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!