Sport

2013.10.25. 17:35

Küzdelemben, de nyert a Duna-Pent

Dunaújváros - Remekül szerepel a másodosztályú bajnokságban a Duna-Pent női kézilabdacsapata.

Jankó Árpád

A legutóbbi fordulóban pályaválasztási jogáról lemondott Pázmánd csapatával hazai pályán mérkőztek meg a dunajvárosi hölgyek. A bajnoki mérkőzésen komoly küzdelmet várt mindenki, mivel a pázmándi együttes rutinos, sokat tapasztalt játékosokból áll. Többek között ki ne ismerné Pádár Margitot, vagy Gabnai Melindát.

A játék természetesen az erőviszonyoknak megfelelően alakult. Azaz: fej fej mellett haladt a két csapat. Az első félidőben három góllal elment a vendéggárda, de a hazaiak kiegyenlítettek.

A második játékrészben viszont a dunaújvárosi csapat szerzett előnyt, négygólosat. Ezt viszont a pázmándiak hozták be. Végül a hajrában dőlt el a bajnoki pontok sorsa. Sárdi Tímea nagyszerűen védett, az egész csapat harcolt, kiválóan védekezett, Szűcs Rita pedig dobálta átlövésekből a gólokat. Izgalmas játék után a dunaújvárosiak örülhettek a győzelemnek (28-27).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!