Sport

2013.09.22. 20:48

Ezúttal elmaradt a bravúr

A futsal NB II Közép csoportjának második fordulójában pénteken lépett pályára DF Green Pet FC Dunaújváros gárdája.

Agárdy Csaba

Dunakeszi Kinizsi FC – DF Green Pet FC
4-3 (2-2)

Dunakeszi, 300 néző. Vezette: Antal Szabolcs (Rózsa, Puskás).DF Green Pet FC: Rigó – Aradi, Szabó G., Nagy A., Ivacs. Csere: Huber, Németh T., Schrancz, Facskó, Pletser, Rozsos, Juhász (kapus). Játékosedző: Nagy Attila. A házigazdák csapatában szereplő Ila Soli Jordi a spanyol, míg Safar Iuliu Tony a román futsal válogatottban is pályára lépett egykoron. Ennek ellenére Huber góljával az újvárosiak szereztek vezetés, amit azonban hamar egalizáltak a hazaiak.

A kilencedik percben Ivacs élményszámba menő találatával ismét a vendégeknél volt az előny, de a félidő előtt ismét egyenlített a Dunakeszi. A második játékrész elején a mérkőzés folyamán először vezettek a házigazdák, de Pletser egy szemfüles labdaszerzést követően egyenlített. Ezt követően több százszázalékos ziccert is elhibáztak a vendégek. A hajrában az egykori nagypályás válogatott, Horváth Ferenc találatával a Dunakeszi gárdájának sikerült otthon tartania a három bajnoki pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!