Sport

2013.07.15. 22:00

Ezúttal ezüstben a Gorilla

Dunaújváros - A tavaly sikerrel megvívott bajnoki finálé után idén ismét döntőt játszhatott a Dunaújváros Gorillaz amerikaifutball csapata. Ezúttal nem sikerült a bravúr, a Pannon Bowl trófeája a fővárosban került.

Munkácsi Imre

A Dunaújváros Gorillaz Divizió I-es bajnokságban ezüstérmet szerzett csapata: Bachrathy Kornél, Bachrathy Dániel, Jeszenszki Dávid, Ötvös István, Kovács Péter, Hegedűs Dániel, Mészáros István, Iván László, Baranyai János, Mergl Krisztofer, Fáczán Viktor, Markovics László, Szabó Gábor, Topor Imre, Tóth János, Szanyi Mátyás, Sramek Attila, Endrefi András, Nagy Gábor, Józsa Tamás, Tarány Gábor, Gorgyán Sándor, Szabó Péter, Bognár Gergő, Helényi Árpád, Dombos Tibor, Madarász Attila, Krausz Béla, Tanács Pál.

A Dunaújváros Gorillaz csapata

A Gorillákat idén is az országosan elismert szakember Grátz Vilmos edző készítette fel. Az újvárosi gárdát is csak egy csapat tudta megállítani. Az alapszakaszban és a Pannon Bowl szombati döntőjében is a Budapest Cowboys szoros meccsen győzte le a mieinket. Akiket minden dicséret megillet, hiszen alaposan megfogyatkozott kerettel, mindössze huszonhat bevethető játékossal küzdötték végig a szezont. Főként idegenben. Ugyanis, a hazai pályának tekintett Dunaújváros Stadionban csak egy derbit, az elődöntőt vívhatta meg a csapat.

A Dunaújváros Gorillaz mellett mindenképpen dicséret illeti a gárda hátországát is. A Pannon Bowl szombati döntőjére is több száz dunaújvárosi szurkoló kísérte el kedvenc csapatát és a BKV Stadionjában rendezett derbin végig zúgott a Gorillaz biztatás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!