Sport

2013.04.29. 13:52

A DASE második és harmadik csapata győzött

Dunaújváros - Folytatódott az asztalitenisz-csapatbajnokság. A DASE másodosztályú, első csapata a Komlói Bányász együttesét fogadta. A párosok a szokott döntetlen eredménnyel zárultak.

Jankó Árpád

Most is egálra sikerültek, de a folytatásban az egyéni küzdelmek feléig gyengén pingpongoztak a dunaújvárosiak. 7-3-ra vezettek ekkor a komlóiak. Furka Attila  és társai ezután rákapcsoltak, feljöttek 7-6-ra, de az utolsó négyből csak kettőt nyertek meg a hazaiak, így a vendégek 10-8-ra nyertek.

A második csapat a Kodolányi együtteséhez utazott. A párosok döntetlenje után is fej-fej mellett haladtak a csapatok, ám a végjátékban a DASE fakója megrázta magát, és 10-8-ra győzött.

A megyei felnőtt csapatbajnokság felsőházi rájátszásában a DASE III Sárbogárdon szerepelt. Valósággal letarolták a hazaiakat.  Hertelendi Amadó hibátlan teljesítményt nyújtott, minden mérkőzését megnyerte.

A dunaújvárosi lányok itthon játszottak, de a rendkívül erős Statisztika ellen nem volt remény a pontszerzésre. Azért két mérkőzést bezsebeltek az újvárosiak.

DASE I - Komló 8-10 - Győzött: Nemes Sz. 3, Furka A. 2, dr. Hanák T. 2,  a Nemes-Mizsei T. pár 1.Kodolányi - DASE II 8-10 - Győzött: Farkas L. 3, Mizsei M. 3, Klein S. 2, Ármos J. 1, a Farkas-Mizsei M. pár 1. Sárbogárd - DASE III 6-12 - Győzött: Hertelendi A. 4, Kutschi Z. 3, Bodó L: 2, Kada J. 1, a Bodó-Kada és a Hertelendi-Kutschi pár 1-1.

Női mérkőzés: DASE - Statisztika III 2-16. Mizseiné és Szepesi H. egy-egy mérkőzést nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!