Sport

2013.02.14. 16:37

Paksról visszatér Csehi Tamás

Újabb NB II-es skalpot gyűjtött be szerdán a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gallai Péter

Az újvárosiak szerdán a Nyugati-csoportban szereplő Paksi FC II együttesét győzték le.

Paks FC II _ Dunaújváros PASE 0-2
(0-1)

Dunaújváros PASE első félidei összeállítása: Milinte Miskovicz, Beleuc, Salamon, Köntös Lázár, Micskó, Böőr Sóron, Tóth T., Galambos.

Az első félidőben kevés lehetőség adódott a kapuk előtt, főleg a mezőnyben játszottak a csapatok. Az újvárosiak vezető gólját a Sóron buktatásáért jogosan megítélt büntetőből Lázár szerezte (0-1).

A dunaújvárosiak szakmai igazgató, Dobos Barna a második félidőben egy teljesen új csapatot küldött a pályára: Bartus Kocsis Gábor, Farkas, Csiszár, Csehi Lázár, Szalai, Galambos Böőr, Perovic, Godslove.

 

Gyakori téli pillanat:   Böőr, Sitku, Köntös és Godslove gólöröme (Fotó: DPASE.hu)



A második játékrészben több kihagyott lehetőséget követően Galambos bombagóljával alakult ki a találkozó végeredménye (0-2).

A téli átigazolási időszakban a következő játékosok kerültek az együtteshez: Csiszár Zoltán (Szigetszentmiklósi TK), Kerek Norbert (Ausztria), a dunaújvárosi nevelésű Tóth Tibor (Németország), Szalai Tamás (Zalaegerszegi TE), Csehi Tamás (Paksi FC), Jakab Dávid (Maglód).

A csapattal együtt készül a Paksi FC játékosa, Galambos Ádám is, de a két klub még nem egyezett meg az átigazolásáról. Az őszi keretből egyelőre Márki Dénes távozott, aki kölcsönbe a Bölcske együtteséhez került. A következő felkészülési ma 17 órakor az NB III-as Budaörs ellen lesz idegenben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!