Sport

2012.06.06. 05:26

Gumiasztalokon

Dunaújváros - Szombaton a Dunaferr SE tornaszakosztálya látta vendégül nyolc egyesület gumiasztalos tornászait.

Jankó Árpád

Az Utánpótlás Bajnokai Országos Gumiasztal Torna Verseny  elnevezésű viadal  megrendezése az NTP-MSV Sportversenyek Támogatása  Alapítványnak köszönhető.

Az UTE, Balatonfüred, Ajka, Veszprém, Nyíregyháza, Szolnok, Bp. Pattanj SE  és a dunaújvárosi  gumiasztalosok  versenyeztek a helyezésekért. Ez a pontszerző sorozat harmadik országos állomása volt. A dunaújvárosi szakosztály, a fiatal edzői gárda rutinosan, minden igényt kielégítően szervezték meg az egésznapos  versengést. Minden egyesület egy bírót is delegált az értékeléshez. A Dunaferr SE  versenybírói  diplomával rendelkező edzőjét,    Joó Gabriellát nevezte. A legkisebbektől (7-8 évesek)  25 éves korig  indultak tornászok.
  
Halász Tibor, a hazai csapat edzője elégedett volt a dunaújvárosiak eredményeivel.


 
- Mi főképp  a kisebbekkel versenyeztünk, és mindenki hozta azt az eredményt, amit vártunk tőle. Külön örömet jelentett, hogy Rozs Viktória,   aki új anyaggal szerepelt, tökéletesen  mutatta be gyakorlatát. A másik öröm, hogy a főiskolás Paksi Adrienn   a tanév végi fáradtság ellenére  remekül koncentrált, szépen versenyzett.

A következő eredményeket érték el a dunaaújvárosiak. Kezdő, fiú: 1. Pintér Marcell, 4. Gurics Gergő, 5. Stocker Arnold.  Kezdő, leány: 5. Szőke Dorina.  I. korcsoport, fiú: 1. Balogh Patrik.  II. kcs., fiú: 1. Vincze Áron.  Lányok: 2. Weisz Heather.  IV. kcs, lányok: 1. Németh Kitti.  FIG-kategória (inkább idősebb indulók): 4. Varró Máté, 3. Paksi Adrienn, 4.  Rozs Viktória.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!