Sport

2012.01.19. 03:29

A Karmacsi Autó hetedik sikere

Dunaújváros - Az elmúlt hétvégén szinte folyamatosan telt ház előtt zajlott az Arany János Általános Iskola tornatermében a tizedik alkalommal megrendezett Carissa Kupa országos kispályás teremlabdarúgó torna.

Gróf András

A legjobb hat közé kerülésért három párosítás is csak hétméteresekkel dőlt el. A rendes játékidőben elért döntetlent követően büntetőkkel jutott tovább a Háromkirályok, a Hild Kollégium és a Karmacsi Autó együttese. Nagy meglepetésre ebben a körben búcsúzott a végső győzelemre is esélyes Csövesek gárdája, amelyet hatalmas küzdelemben a Füredi Panzió 09 vert 1-0-ra.

A fináléba kerülésért a Gari Trans 1-1-es döntetlen után hétméteres rúgásokkal ütötte ki a Füredi Panzió 09 csapatát. A Háromkirályok 3-1-re verte a Hild Kollégiumot, míg a Karmacsi Autó 4-0-ra a Giber Trans együttesét. A hármas finálé első mérkőzésén egy gól döntött a Háromkirályok javára a Gari Trans ellen. A győztes azonban a folytatásban 5-1-re kikapott a Karmacsi Autó gárdájától. Az utolsó mérkőzésen a Gari 2-1-re legyőzte a Karmacsi, így a körbeverést követően a gólkülönbség döntött a helyezésekről.

A torna után kialakult egységes vélemény szerint, ez a rendezvény már kinőtte az Arany János Általános Iskola tornatermét. Lehet, hogy jövőre már a Dunaújváros Sportcsarnok lesz a helyszín.

A X. Carissa Kupa végeredménye: 1. Karmacsi Autó, 2. Gari Trans, 3. Háromkirályok.

Különdíjasok: Kerek Norbert (Háromkirályok) legjobb játékos, Gyalus Zoltán (Gari Trans) legjobb kapus, Nagy Attila (Karmacsi Autó) gólkirály hat találattal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!