Sport

2010.02.05. 03:28

Legyen forró a csarnok

Dunaújváros - Németh András csapata - bárhol is működött eddig a mester - gyors, kemény, szervezett játékot produkál. Ezt akarják a hazaiak megakadályozni.

Gyuricza Ferenc

Tény, a dunaújvárosi női kézilabdázóknak az is önbizalmat ad, hogy Radulovics Bojana játékra jelentkezik ma a Vác ellen. Ez pedig minden bizonnyal nem jó hír a vendégeknek. Ferling Bernadett csapatkapitány így látja Boki visszatérését.

- Az ő jelenléte az egész csapatnak önbizalmat, plusz erőt ad. Óriási akarattal, küzdőszellemmel, rutinnal rendelkezik, s képes nem egy, hanem több játékost is lekötni. Rendkívül gólerős.

Boki az orvosi beavatkozás (katéterezés) után sem állt le teljesen a mozgással. Kocogott, futott. Ezen a héten pedig teljes értékű edzésmunkát végzett.

- Előzetesen is úgy terveztem, hogy a Vác ellen már pályára lépek - mondta Bojana. - Jól vagyok, nincsenek fájdalmaim. Nagyon remélem, ma bírni fogom erővel. Kemény, küzdelmes játék lesz. Mi itthon bravúrokra is képesek vagyunk, csak legyen forró a csarnok!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!