Sport

2010.01.22. 03:28

Remek tornát rendeztek

Dunaújváros - A szuperminik jégkorong-bajnokságának tizedik fordulóját rendezték meg vasárnap Dunaújvárosban. A Dunaferr SE két csapattal nevezett.

Agárdy Csaba

A Dunaferr I minden ellenfelének egyenrangú vetélytársa volt, míg a Dunaferr II, amely kezdőkből állt, nagy szívvel küzdött, és egy győzelmet is szerzett. Pontos eredményeket azért nem írunk, mert a szuperminiknél hivatalosan nem számolják a gólokat, nem vezetnek jegyzőkönyvet, így végeredmény sincs, a játék a lényeg.

A torna remek hangulatban, zökkenőmentesen zajlott le. Faragó Gyula, a Dunaferr SE utánpótlás-vezetője így értékelte a vasárnapi eseményeket: - Az ellenfelek edzőitől, szüleitől kapott visszajelzések alapján azt mondhatom, mindenki elégedett volt. Köszönöm azoknak, akik segítettek a szervezésben, a lebonyolításban.

A Dunaferr I összeállítása: Gebei Bence, Szellák Szabina, Strenk Olivér, Wolf Dominik, Kis Bence, Bátai Dániel, Márkus Márkó, Sztupa Aurél, Lódri Máté, Szekeres Tamás, Károly R. Nico, Vámos Alfréd, Jadlószki Máté.

A Dunaferr II összeállítása: Belya Viktor, Rozsnyai Bendegúz, Hajnal Kristóf, Szabó Huba, Szabó Benedek, Lengyel Ákos, Kovács Dominik, Homolya Zoltán, Makovics Bálint, Barkóczi Ádám, Kudron Kristóf, Kamondy Dominik, Piszmann Máté, Piszmann Sándor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!