Molnár Laura

2019.11.28. 07:00

Karácsonyi DIY

DSZC Szabolcs Vezér Szakgimnázium és Szakközépiskola, Pusztaszabolcs

Így november vége felé mindenki fejében mocorog már a karácsony gondolata. Gyomorgörccsel fordul kedvenc készüléke segítségéhez, hátha elő tud rukkolni a tökéletes ajándékkal. Pedig nem is gondolnád, hogy a tökéletes ajándék kulcsa nem is a pénzben rejlik, hiszen egy saját kézzel elkészített apróság sokkal személyesebb és meghittebb meglepetést nyújthat az ünnepekre. Segítségül elhoztam nektek pár DIY-s ötletet:

Ha az illető szeret filmet nézni, akkor számára tökéletes választás lehet a mozidoboz. Egyszerűen elkészíthető, hiszen nem kell hozzá más, csak egy cipősdoboz, amit karácsonyi papírral becsomagolunk, és beletesszük a kedvenc édességeit és a ropogtatni valóit. Természetesen ne felejts el belerakni egy filmet is, amit szívesen megnéznél vele!

A következő az édesszájúaknak kedvez. Szeretteink kedvenc süteménye, amit te készítettél el, kiváló választás lehet, főleg ha a díszítést személyre is szabod, és úgy dekorálod, ami a személyiségéhez is illik.

A további ötletemhez csak egy befőttesüvegre, műhóra, díszvilágításra és egy közös nyomtatott képre lesz szükség. A befőttesüvegbe helyezzük a részleteket, és saját ízlésünk szerint csinosítjuk, majd belehelyezzük a képet.

A kedvenc ötleteim közé tartozik az emlékkönyv. Szerintem ez azért tökéletes választás, mert amellett hogy a könyvet úgy dekorálod, ahogy szeretnéd, nagyon személyes is. Közös emlékeket, kedves üzeneteket és régi élményeket is tartalmazhat, persze ez már csak mind a képzeletedre van bízva.

Remélem, tudtam pár inspirációt adni, és utat mutatni a tökéletes ajándékhoz. Ha igen, akkor már nem fogod gyomorgörccsel várni a karácsonyi ünnepkört!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!