Röplabda

2013.01.25. 17:03

Megőrizni a jelenlegi pozíciót

A férfi röplabda NB I alapszakaszának utolsó előtti fordulóját rendezik meg az előttünk álló hétvégén.

Gróf András

A Dunaferr Sportegyesület csapata vasárnap 16 órakor a MAFC ellen lép pályára a fővárosban. A dunaújvárosiak jó formában várják a találkozót, hiszen a legutóbbi két fordulóban magabiztos játékkal nyertek hazai pályán a Dág ellen, és idegenben sem jelentett gondot a PTE-PEAC gárdájának  két vállra fektetése. Az újvárosiak felkészüléséről Tomanóczy Tibor vezetőedzőt kérdeztük.

- A csapat zöme ma az Országos Ifjúsági Bajnokság aktuális fordulójában lép pályára. Vasárnap pedig következik a MAFC elleni találkozó, ami nem lesz könnyű feladat. A fővárosiak játékoskerete az utóbbi időben jelentősen megerősödött. Három játékost leigazoltak a bajnokságtól visszalépő Csepel együttesétől, és egy Németországban profiskodó játékosuk is visszatért hozzájuk. Nem véletlen, hogy bejutottak a Magyar Kupa legjobb négy csapata közé. Azt a Szolnokot győzték le, amely minket búcsúztatott az előző körben. A  játékosaim jól edzettek az elmúlt napokban, így megfelelő önbizalommal várhatjuk az összecsapást. Az alapszakaszban mindenképpen szeretnénk megtartani a harmadik helyünket, hiszen így biztosan pályaelőnnyel kezdhetnénk a bajnokság folytatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!