Rendőrségi

2009.11.17. 15:21

Jogsi nélkül, részegen vezetett a kamionos

Iváncsa - Ittas volt az a kamionos, akit az M6-os autópályán ellenőriztek a rendőrök kedd délelőtt. De nem csak emiatt kell felelnie: a jármű túlterhelt volt, a kelleténél többet vezetett, ráadásul jogosítványát is bevonták már korábban...

Dunaújvárosi Hírlap

A mérlegelés során kiderült, a megengedett 40 tonnás összsúly ellenére 55 tonnát nyom a járműszerelvény.

A túlsúly mellett azonban a férfinek még más jogsértés miatt is felelnie kell. Az AETR-es ellenőrzést követően kiderült, hogy hétfőn öt óra negyven percet vezetett egyfolytában, annak ellenére, hogy a KRESZ előírás szerint négy és fél óra után pihenőt kell tartani. Ezen kívül még a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is elszíneződött.

Hab a tortán, hogy kiderült, jogosítványa sincsen, mert szintén ittas vezetés miatt a Kecskeméti Rendőrkapitányság július 19-én a vezetéstől eltiltotta.

A 40 éves kecskeméti sofőr a rendőri intézkedés után gyalogosan kellett, hogy távozzon az Iváncsai Autópálya Alosztály épületéből, hisz a kamiont leállították a rendőrök az Autópálya Mérnökség udvarán - részletezte Németh-Kész Mónika, a rendőrkapitányság szóvivője.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!