Rendőrségi

2010.03.10. 13:12

Drogdíler került rendőrkézre Ózdon

Miskolc - Rendőrkézre került egy 28 éves ózdi kábítószer-terjesztő, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t szerdán.

MTI

Átfogó akció keretében sikerült elfogni egy ózdi kábítószer-terjesztőt, a rendőrség felszámolta a 28 éves férfi
ózdi drogdíler-hálózatát, és gyanúsítottként hallgatta ki a fogyasztókat is - közölte Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
   
A drogdílernél tartott házkutatás során a hűtőszekrényből kerültek elő a kábítószer gyanús anyagok, amelyeket jelenleg szakértők vizsgálnak. A családi ház udvarán lévő mellékhelyiségben pedig drog fogyasztásához szükséges eszközöket találtak a rendőrök. A nyomozás során kiderült az is, hogy az ózdi férfi drogkereskedelemből tartotta fenn magát.
   
Az ózdi rendőrkapitányság kereskedelemmel elkövetett kábítószerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, és indítványozta a férfi előzetes letartóztatását, amit a bíróság elrendelt.
   
Amennyiben a gyanúsított bűnösségét a bíróság megállapítja, úgy kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztésre számíthat - jegyezte meg Dobi Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!