Rendőrségi

2009.07.30. 07:41

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

DH - Cserbenhagyásos baleset történt, amikor két tehergépkocsi ütközött, s az egyik visszapillantója sérülést okozott a vétlen sofőrnek. A vétkes továbbhajtott.

duol.hu

Szerdán déli fél 12-kor történt egy baleset Dunaújváros, Papírgyári úton. Egy KIA K2500 típusú tehergépkocsi és egy VW tehergépkocsi visszapillantó tükrei ütköztek össze, miután a VW áttért a szemközti sávba, ahol a KIA haladt. A vétlen gépkocsivezető megsérült, mert a tükör egy szilánkja a letekert oldalsó ablakon keresztül berepülve az utastérbe, megsértette a szemét. Sérülése nyolc napon belül gyógyuló. 
A VW vezetője – egy feltehetően vállig érő, szőke hajú nő – megállás nélkül továbbhajtott a helyszínről. Segítségnyújtás elmulasztása miatt keresik a rendőrök. Aki szemtanúja volt a balesetnek, az jelentkezzen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság 06-25/510-511-es telefonszámán, vagy tegyen bejelentést a 107-es segélyhívóra - kéri a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Németh-Kész Mónika.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!