Rendőrségi

2016.01.21. 08:16

Enyingen és Dunaújvárosban lopás miatt intézkedtek a rendőrök

Az elmúlt 24 óra rendőrségi eseményei Fejér megyében.

A rendőrök 2016. január 20-án azonosítottak, majd az Enyingi Rendőrőrsre előállítottak egy 20 éves és egy 49 éves férfit, akiket lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A rendelkezésre álló adatok szerint a két helyi lakos bement a település felújítás alatt lévő óvodájába és onnan négy zsák cementragasztót tulajdonítottak el. Az ellopott építőanyagot a rendőrök lefoglalták, így azt jogos tulajdonosuk visszakaphatja.

Dunaújvárosban, az Aranyvölgyi úton lévő nagyáruházba kértek rendőri segítséget 2016. január 21-én délelőtt, mivel a biztonsági őrök tetten értek egy budapesti férfit, aki egy átalakított, alufóliával bélelt táskában nyolc üveg whiskyt kísérelt meg eltulajdonítani. A kiérkező rendőrök az 54 éves F. Jánost a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!