Rendőrségi

2015.11.06. 14:21

Kávézva kérdezhették a rendőröket

Bicske – A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács és egy kereskedelmi Kft. pénteken 30. alkalommal rendezte meg a Police Coffee elnevezésű országos programot.

A rendezvényt dr. Hatala József ny. r. altábornagy, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke, dr. Garamvölgyi László dandártábornok, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kommunikációs igazgatója, dr. Varga Péter dandártábornok Fejér megye rendőrfőkapitánya, Pálffy Károly, Bicske Város polgármestere, valamint dr. Balázs Sándor alezredes, Bicske Város rendőrkapitánya nyitotta meg.

A nap folyamán a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai és a Bicskei Rendőrkapitányság szakemberei várták a lakosságot, hogy partnerként segítsék a lakosokat a rendőrség munkájával kapcsolatban felmerülő kérdések megvitatásában.

A sajtótájékoztatót követően egy csésze kávé mellett lehetőség nyílt arra, hogy az érdeklődők többek között a közbiztonságról, a közlekedési, igazgatásrendészeti szabályokról, a vagyonvédelemről, valamint az áldozatvédelemről kérdezzék a jelen lévő rendőröket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!