Rendőrségi

2014.09.04. 06:41

Székesfehérváron és Dunaújvárosban is körözött személyt fogtak el

Az elmúlt 24 órában történt Fejér megyében.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság járőrei 2014. szeptember 3-án 16 óra 15 perckor Székesfehérváron, a Köfém lakótelepen igazoltattak egy férfit, akiről az intézkedés során megállapították, hogy ellene a Pesti Központi Kerületi Bíróság közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások F. Imre 61 éves helyi lakost elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei 2014. szeptember 3-án 9 óra 30 perckor Dunaújvárosban a Papírgyári úton igazoltattak egy férfit, akiről az intézkedés során megállapították, hogy ellene BRFK. XII. Kerületi Rendőrkapitányság csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások M. Ferenc 54 éves helyi lakost elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!