Rendőrségi

2013.10.05. 16:17

Balest az M2-es autóúton - egy halott, hat sérült

Egy ember meghalt, három felnőtt és három gyerek megsérült, amikor két autó ütközött szombat délután az M2-es autóúton - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

MTI

Kisdi Máté elmondta, hogy az autóút 21-es kilométerszelvényében, a Vác felé vezető oldalon történt baleset műszaki mentése során két embert feszítő-vágó eszközzel szabadítottak ki a tűzoltók az összeroncsolódott járműből.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n azt közölte, hogy a két személyautó eddig ismeretlen okból és körülmények között ütközött össze. A baleset következtében az egyik jármű utasa, egy 48 éves budapesti nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A mentőszolgálat munkatársai négy sérültet szállítottak kórházba.

A helyszínelést teljes útzár mellett kezdték meg a Dunakeszi Rendőrkapitányság munkatársai, a forgalmat a 2-es számú főútra terelik - közölte a rendőrség.

Címkék#m2#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!