Rendőrségi

2013.03.08. 07:50

Feloldották az útzárat az M5-ös autópályán

Feloldották az útzárat az M5-ös autópályán - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken kora hajnalban.

MTI

Csütörtökön este négy személygépkocsi ütközött az M5-ös autópálya Kecskemét és Kiskunfélegyháza közötti szakaszán, a helyszínelés idejére a Szeged felé vezető oldalt lezárták, a forgalmat terelőútra irányították.

 

 

Tűzoltók dolgoznak az M5-ös autópálya Kecskemét és Kiskunfélegyháza közötti szakaszán, ahol összeütközött két személygépkocsi 2013. március 7-én este. A balesetben a két autó vezetője megsérült, őket kórházba szállították. (Fotó: Donka Ferenc/MTI)


A rendőrség tájékoztatása szerint az elsődleges adatok alapján a Szeged irányába közlekedő Volkswagen Golf típusú személygépjármű - eddig ismeretlen okból - belehajtott az előtte közlekedő tehergépjárműbe, majd megpördülve a belső szalagkorlátnak ütközött, és a pályatesten keresztben megállt. A mögötte haladó Ford Fiesta típusú személygépjármű az ütközést már nem tudta elkerülni, és a pályatesten keresztben álló VW Golfnak, valamint a leállósávban álló Renault Master típusú személygépjárműveknek ütközött. A mögötte haladó VW Tiguan típusú személygépjármű is neki ütközött a VW Golfnak.

A balesetben a VW Golf  37 éves osztrák állampolgárságú férfi vezetője és a Fordot vezető 47 éves algyői nő megsérült meg, őket a mentő kórházba szállította.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!