Rendőrségi

2012.11.05. 15:56

Nyolcmilliós Audit loptak saját kulcsával egy házból

Sukoró - Egyelőre nincs meg az a tolvaj, aki egy értékes Audit lopott el, majd az autót jól meghajtva tetemes mennyiségű üzemanyagot használt el. A tulajdonos sérülésmentesen kapta vissza a kocsit.

duol.hu

Sukorón még október 19-én, a hajnali órákban ismeretlen elkövető tört be egy lakóházba, ahonnan többek közt elvitte a garázsban álló és közel 8 millió forint értéket képviselő, Audi RS4 típusú személygépkocsit is annak saját kulcsával.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság nyomozói gyors munkával már a következő napon megtalálták – beszerelt biztonságtechnikai eszköz segítségével - a gépkocsit kb. 30 km-rel odébb, egy másik településen leparkolva, lezárva. A körözött autót - a szükséges nyomozati cselekményeket követően - a tulajdonosa sérülésmentesen kapta vissza. A gépkocsiból azonban az ismeretlen elkövető "kikocsikázta" az üzemanyagot. Ezzel kapcsolatban a jármű computeréből megállapították, hogy annak „fokozott” igénybevétele során nagyon megugrott az amúgy sem alacsony fogyasztása. Így feltételezhető, hogy az Audit az ismeretlen elkövető igencsak „ kiélvezte”, mielőtt leparkolta - fogalmaz közleményében a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

A kármegtérüléstől függetlenül a nyomozás tovább folytatódik az ismeretlen elkövető felkutatása érdekében.      

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!