Rendőrségi

2012.08.03. 07:44

Fiatalember halt meg a Körös-torokban, Csongrádnál (fotóval frissítve)

Meghalt egy 21 éves fiatalember péntek hajnalban a Körös-torokban Csongrádnál, ahol előző nap négynapos zenei fesztivál kezdődött – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

MTI

 

Szenti Szabolcs elmondta, hogy a szolgálatot teljesítő vízi rendőrök egy csobbanásra lettek figyelmesek. A hang irányába indultak, majd néhány percen belül ki is emelték az egyébként nem mély vízből a fiatalt, aki nem volt eszméleténél.
A rendezvényt biztosító esetkocsi személyzete azonnal megkezdte újraélesztését, amelyet az Országos Mentőszolgálat helyszínre érkező mentőegysége folytatott, ám a csaknem egyórás küzdelem nem járt sikerrel, a fiatalember a helyszínen meghalt – közölte a százados.
A fiatal vélhetően ittas volt, a helyszíni szemle kizárta az idegenkezűséget; az eset körülményeit a Csongrádi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!