Rendőrségi

2012.06.29. 10:50

Gázolás Polgárdinál: a sínekre feküdt egy férfi (frissítve)

Polgárdi - Pénteken reggel, 8.05-kor a polgárdi vasútállomásnál gázolt el a Budapest-Székesfehérvár-Tapolca vasútvonalon közlekedő szerelvény egy férfit, aki öngyilkossági szándékkal feküdt a sínekre. A vasúti közlekedés órákig állt, dél után indult meg újra.

feol.hu

Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő arról tájékoztatta az fmh.hu-t: egy idős férfi öngyilkossági szándékkal feküdt rá a sínekre a polgárdi vasútállomásnál, ahol a Budapest-Székesfehérvár-Tapolca vasútvonal között közlekedő vonat gázolta halálra pénteken reggel.

A vonatközlekedés órákig állt, Both Ferenc, a Mávinform ügyeletesének közlése szerint dél körül indulhatott meg újra. Késések nem várhatók. A rendőrségi helyszínelés lezárulásáig autóbuszok szállították az utasokat Polgárdi-Ipartelepek és Csajág között.

A Székesfehérvár Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit. Az elhunyt személyazonosságát még nem sikerült megállapítani, egy idős férfiről van szó – tette hozzá a rendőrségi szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!