Rendőrségi

2012.03.12. 08:05

Felborult egy kamion a 61-es úton, Cece és Simontornya között (fotókkal frissítve)

Keresztbe fordult és felborult egy román rendszámú, fapelletet szállító nyerges vontató a 61-es út Cece és Simontornya közötti szakaszán szombaton. A kamion sofőrje könnyebben megsérült, az érintett útszakaszt a mentés idejére lezárták - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

duol.hu

Március 10-én, szombaton, dél előtt nem sokkal közlekedési balesethez riasztották a katasztrófavédelem sárbogárdi hivatásos tűzoltó egységeit. A 61-es főúton, Cece és Simontornya között egy román rendszámú nyerges vontató keresztbe fordult az úton, és fejtetőre borult. A fapelletet szállító kamion eleje az árokban állt meg, a keresztbe fordult vontatmánya teljesen elzárta a főutat. A jármű sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett.

A kamiont a székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokságról érkezett daruval állították kerekeire. A műszaki mentés idején, több mint három órán át teljes útzár volt a 61-es főút ezen szakaszán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!