Rendőrségi

2012.02.16. 09:05

Baleset miatt teljesen lezárták a 6-os főutat Pakstól északra

Teljes szélességében lezárták a 6-os főutat csütörtökön a Pakshoz tartozó Dunakömlőd határában, ahol teherautóval ütközött egy személygépkocsi; a balesetben az elsődleges információk szerint egy ember könnyebben megsérült - közölte Heisler Judit rendőrségi szóvivő.

MTI

A Paksi Rendőrkapitányság sajtóreferense arról számolt be, hogy egy  személygépkocsi a hóátfúvás miatt megcsúszott és áttért a menetirány szerinti bal oldalra, majd összeütközött egy Dunaföldvár irányából Paks felé tartó tehergépkocsival. A baleset reggel 7 órakor, a 6-os számú főút 92-es és 93-as kilométerszelvénye között történt.
    
Az elsődleges információk szerint a személyautó vezetője 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett - mondta a szóvivő, hozzátéve, hogy a helyszínelés teljes útzár mellett jelenleg is tart. Az említett szakaszt az M6-os autópályán, illetve Madocsa irányában kerülhetik ki a közlekedők.
    
A fenti útszakaszon egy kamion a hóátfúvás miatt árokba csúszott, egy személygépkocsi pedig közlekedési táblának ütközött. Ezekben a balesetekben személyi sérülés nem történt - tette hozzá Heisler Judit.
    
Mint mondta, hóátfúvásra lehet számítani a 6-os főút 92-es és 96-os kilométere között - Gyűrűs fölött-, valamint a 118-as kilométernél Paks és Dunaszentgyörgy között, ezért a rendőrség fokozott figyelmet kér a közlekedőktől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!