Rendőrségi

2012.01.13. 10:46

Kábítószer-dílert fogtak Ercsiben

Ercsi - Kábítószer-dílert fogtak szerdán a rendőrök, a férfi lakásában több gyanús tárgyat is találtak, amelyekről felmerült a gyanú, hogy lopottak lehetnek.

MTI/AP

Az ercsi nyomozók látókörébe került a napokban egy ercsi kábítószer-díler. Amikor a 38 éves ercsi férfivel szemben megalapozottá vált a gyanú, hogy kábítószer terjesztéséből tartja fenn magát, a nyomozók elfogták és házkutatást tartottak nála szerda hajnalban, amelynek során segítségükre volt a Bicskei Rendőrkapitányság kábítószer-kereső kutyája is, a három éves németjuhász, Lilu, illetve gazdája.    

Különböző típusú, színű és formájú tablettát, illetve növényi származékot foglaltak le a rendőrök. Ezek mellett az ercsi házban találtak több olyan tárgyat is, amely kábítószer terjesztéséhez használatos, mint például a konyhaszekrényből előkerült patikamérleg.  

A házkutatás során előkerültek lőszerek, illetve egy légpuska is, amelyet fegyverszakértőhöz küldtek a nyomozók. Ezen túl a rendőrök találtak több olyan műszaki cikket is, amelyek nem voltak használatban. Tekintve, hogy több ugyanolyan jellegű tárgyból többfajta is megtalálható volt, a rendőrök azt feltételezik, hogy azokat a terjesztő ellentételezésként kapta az eladott kábítószer fejében.

Az egyik tárgyról már kiderült, hogy egy ercsi házból lopták el. Így nem kizárt, hogy az eljárás során megtalált és lefoglalt tárgyak többi darabja is bűncselekmény elkövetéséből származik.

Így az alább linken látható képekkel kapcsolatban az ercsi nyomozók azt kérik, hogy aki azokon sajátjaként felismeri valamelyiket, és annak tulajdonjogát bizonyítani tudja, hívja az ercsi nyomozókat a 25/505-900-as számon, vagy tegyen bejelentést a 107-es és a 112-es segélyhívók bármelyikén - tájékoztatta lapunkat Németh-Kész Mónika, a rendőrség szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!