Rendőrségi

2011.11.23. 20:47

Halálos baleset a 61-esen: 3 jármű ütközött

Egy sávon megindult a forgalom a 61-es úton, ahol három jármű ütközött szerdán, nem sokkal 18 óra előtt a 156-os és a 157-es kilométer között Böhönye közelében; a 21 óráig teljes útzár mellett folyó műszaki mentéshez darut Nagykanizsáról hívtak - közölte a Somogy megyei katasztrófavédelem ügyeletese.

MTI

Pintér Sándor korábbi közlése szerint egy ember meghalt, egy súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült, amikor  egy kamion, egy kisbusz és egy terepjáró összeütközött. 
   


 A kisbusz vezetője a helyszínen életét vesztette, a terepjáró vezetőjét súlyos sérülésekkel a kaposvári kórházba szállították, a kamion könnyű sérülést szenvedett sofőrjét a mentők a helyszínen ellátták - mondta a katasztrófavédelmi ügyeletese.
   
Karsay Kornél, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: a kisbusz és a terepjáró egymáshoz volt rögzítve - azt egyelőre nem tudta megmondani, melyik vontatta a másikat -, a második jármű "bebicskázott", és keresztbefordult az úton a szemből érkező kamion elé. A balesetben egy bolgár férfi vesztette életét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!