Rendőrségi

2011.07.22. 16:37

Leszakadt az állványzat, súlyosan megsérültek

Két munkás sérült meg súlyosan Szombathelyen egy Váci utcai házfelújításnál, amikor pénteken délután leszakadt alattuk az állványzat. Egyiküknek mindkét térde, a másiknak a jobb lába tört el.

duol.hu

A Váci Mihály utca 14-es számú épület felújításán dolgozott az a két férfi is, akik a munka végeztével lefelé igyekeztek az állványról, amikor a földszinttől úgy négy méter magasságban leszakadt alattuk az egyik palló.

A két férfit a Markusovszky kórházba szállították a mentők. Dr. Lórántfy Mária főorvos arról tájékoztatta  a vasnepe.hu-t, hogy a negyven év körüli munkások közül az idősebbnek mindkét térde eltörött. A fiatalabbnak a jobb térde és lábszára tört, s a bal karján keletkezett vágott seb.

A rendőrség pénteken késő délután a munkavédelmi felügyelőség bevonásával hivatalból vizsgálta a helyszínen a baleset körülményeit. További részletek a vasnepe.hu-n, kattintson ide!

Halálos esés Gyulafirátóton

Egy ház körül felépített állványzatról zuhant le péntek délelőtt egy idősebb férfi, aki olyan súlyos koponyasérülést szenvedett, hogy a helyszínre érkező mentők csak a halál beálltát tudták megállapítani - írja a naplo-online.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!