Rendőrségi

2011.07.22. 09:22

Bevásárlókocsit loptak a Wartburggal

Sárbogárd - Három sárkeresztúri férfi bukott le, miután a rendőrök igazoltatták őket tegnap: gyanússá vált a Wartburg típusú autójuk utánfutóján az öt bevásárlókocsi.

Dunaújvárosi Hírlap

A sárbogárdi rendőrök tegnap kora délután egy Wartburg gépkocsit vontak ellenőrzés alá Sárkeresztúr, Szent István úton. Az autóban ülők igazoltatása során a járőrök az autót és a hozzá kapcsolt utánfutót is átnézték, mely utóbbira öt darab bevásárlókocsi volt feltéve. Közülük három darabon látszódott, hogy melyik üzletlánc tulajdonában van, míg kettő eredete ismeretlen volt.

A rendőrök a bevásárlókocsikat lefoglalták, míg az autó 54 éves sárkeresztúri sofőrjét, valamint az autóban utasként helyet foglaló 19 és 16 éves öccsét előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra.  A nyomozók az 54 és a 19 éves férfiakat lopás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Ennek során azt nyilatkozták, hogy a kocsikhoz lomtalanítás során jutottak hozzá Budapesten a XIV. kerületben, ahova ketten mentek fel. A két férfi szabadlábon védekezik, öccsük tanúként szerepel az ügyben - tájékoztatta lapunkat Németh-Kész Mónika, a rendőrség szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!