Rendőrségi

2011.06.30. 07:47

Baleset a 63-ason: két autó ütközött

DH - Baleset történt csütörtök reggel a 63-as főúton, teljes útzár van Sárbogárd és Felsőkörtvélyes között. Két autó ütközött, a balesetben hárman sérültek meg, őket a fehérvári kórházba szállították.

Dunaújvárosi Hírlap

 

Az elsődleges adatok alapján egy BMW volt az, ami Ságbogárd felől Székesfehérvár felé közlekedett, amikor a főutat keresztező Hadi útról a BMW elé kanyarodott egy másik személygépkocsi, aminek sofőrje nem adott elsőbbséget a főúton közlekedőnek, így a két autó összeütközött - adta hírül a rendőrségi portál. A balesetben összesen hárman sérültek meg, egyiküket a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk a beszorult roncsból. A BMW sofőrje könnyen sérült, a másik két sérültről nincs információ. Mivel a roncsok az utat teljes szélességében elfoglalják, így a rendőrök a főút balesettel érintett szakaszát  lezárták. Mintegy 20 perc múlva, fél 10-kor indulhat meg a forgalom váltakozó irányban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!