Rendőrségi

2010.02.25. 09:56

Bunyó a Duna-parton

Dunaújváros - Orrcsont-töréssel végződött egy kamaszok közötti bunyó a Duna-parton szerda délután, a 16 éves fiú a kórházban kötött ki.

Dunaújvárosi Hírlap

Szerdán késő délután a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház orvosa tett bejelentést a rendőrségen, mert ellátásra jelentkezett egy 16 éves fiú, akit kivizsgálását követően orrcsont-töréssel vettek fel a fül-orr-gégészeti osztályukra. A fiú sérülése bántalmazásból eredt

A fiatal fiú a nyomozóknak elmondta, hogy egy látásból már korábbról ismert fiúval keveredett szóváltásba, amit a nap folyamán a Duna-parton kívántak „tisztázni”. Az ismeretlen fiúnak más elképzelései lehettek a tisztázásról, mert elmondása szerint lökdösni kezdte, aminek kölcsönös bántalmazás lett a vége. Ennek során eltörött a kamaszfiú orra. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozást indított az ügyben - tájékoztatott R. Szabó Ágnes, a megyei kapitányság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!