Púder Nélkül

2017.03.14. 13:34

Ennek a dolognak egyik barátnője sem tudna nemet mondani! (x)

Bizonyára Önnek is van egy olyan ember az életében, aki fontos számára. Akivel rengeteg mindent átélt már, és akire bárhol, és bármikor számíthat. A barátságok akár óvodáskorban is elkezdődhetnek, majd folytatódhatnak az iskolában.

A szerencsésebbek még főiskolára, vagy egyetemre is együtt járhatnak. Azonban az igaz barátságnak vannak feltételei, amelyeket illik betartani. Őszinteség, és megbízhatóság. Nagyon fontosak ezek a tényezők, hiszen ezek nélkül nem lehet beszélni barátságról.

A jó viszonyban álló barátok megbeszélnek egymással mindent, még akkor is, ha nem értenek egyet egyes dolgokban. Azonban, ahogyan az életkörülmények változnak, úgy átalakulnak a barátságok is. Előfordulhat, hogy az egyik fél elköltözik másik városba, a jobb megélhetés érdekében. Ilyenkor illő a másik féllel megbeszélni a dolgokat, hogy változás fog beállni a kapcsolatban.

Egyébként a változást soha nem szabad rossz néven venni. Sokszor persze az élet egy szakasza véget ér, és valami új kezdődik, de a régi barátságokat nem kell, hogy veszélyeztesse. A barátok itt szokták elkövetni azt a hibát, hogy megszakítják egymással a kapcsolatot.

Olyan okokra hivatkozva, mint például a távolság miatt nem tudnának úgy találkozni, mint előtte. Esetleg egy másik okra hivatkozva, hogy már semmi nem lenne olyan, mint azelőtt. A változás már csak azért is jó, mert ilyenkor rengeteg minden felmerül az emberben. Egy példa csak: Az az ember, akit fontosnak tart, valóban beleillik-e az életébe. Megeshet az is, hogy barátunknak nem másik városba, hanem másik országba kell mennie. Ilyenkor mutatkozhat meg, hogy valóban ki az igazi barát.

Napjainkban a technológia óriási fejlődésen ment keresztül, így a barátság már távolságokat is át tud hidalni. Mellesleg az állandó találkozás még nem feltétlenül jelentheti a jó barátsági viszonyt. Leginkább a mai világban nem a találkozások mennyiségére kellene fókuszálni, hanem a találkozások minőségére. Sokkal jobb adni, mint kapni. Biztos Önnek is, és mindenkinek vannak olyan tárgyai, amelyeket fontos személytől kapott. Ezeket a „relikviákat” nagy becsben tartjuk, hiszen olyan embertől kaptuk őket, akit nagyra tartunk.

Amennyiben úgy érzi, hogy most Önön a sor, és szeretné kifejezni köszönetét barátnőjének a sok együtt töltött évekért, és élményekért, most megteheti. Mi az, aminek leginkább örülne barátnője? Egy koncertjegynek, netán egy kirándulásnak? Esetleg egy új ruhának? Ha úgy gondolja, hogy egy új gönctől boldog lenne, akkor most figyeljen! Koktélruhák, estélyik széles választékából válogathat az alábbi oldalon.

Könnyen megtalálhatja barátnője személyiségéhez leginkább illő darabot, hiszen a ruhák különböző kategóriákban találhatóak. Sőt, ha tetszik a kínálat, akár magát is meglepheti egy szép darabbal. Amennyiben barátnője, vagy Ön a hosszabb ruhákat kedveli, válogathat ezek közül is, de könnyű nyári ruházatot is találhat. A csodás ruhakompozíciók egyszerűen kívánják a kiegészítőket.

Ha fel szeretné dobni ruházatát, bátran válogathat a különböző kiegészítők közül is. Nagyon fontos a helyénvaló színválasztás. A különböző színek meghatározzák személyiségünket, és hangulatunkat is. A fekete mondhatni alapszín, amely szinte mindenkin jól áll. Azonban gondolni kell az évszakokra is.

Fekete színt nyáron egyáltalán nem ajánlatos felvenni, hiszen könnyen melegünk lehet a ruhában, ezzel kényelmetlenséget okozva magunknak. Amennyiben ruhát választunk, érdemes a divatot is nyomon követni, amely általában évről-évre változik. Válasszon tehát körültekintően, és megfontoltan a www.ruha-ekszer.hu oldalról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!