Kertmozi

2018.07.20. 11:00

Szabadtéri filmvetítéssel készülnek a kulcsi hajóállomáson

Egész nyáron változatos programok várják a kulcsi hajóállomásra a kikapcsolódni vágyókat. Szombaton egy kis szabadtéri filmvetítéssel készülnek a szervezők.

Tóth Alexandra

Arthur király legendás Excalibur kardja Fotó: Pixabay

A hajóállomáson ezúttal az Arthur király és a kard legendája című filmet vetítik majd este hét órakor, a Dózsa Mozicentrum közreműködésével. A film az ifjú Arthur életét mutatja be egészen onnantól, hogy rátalál a sziklába döfött kardra, amit sokan próbáltak már kihúzni onnan, de mind kudarcot vallottak. Arthurnak azonban sikerül, ami előtte még senkinek: a kard engedelmeskedik neki. Az Excalibur alaposan megváltoztatja az ifjú életét, akinek eddig fogalma sem volt róla, hogy királyi vér csörgedezik az ereiben. A kora középkorban játszódó történetet hét órakor, szürkület után vetítik majd a kulcsi hajóállomáson. A filmet ingyenesen tekinthetik meg a látogatók. A következő nyári program 28-án lesz a Jövő Kulcsa Egyesület jóvoltából, Csillagfényes Kulcsi Esték címmel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!