Három zenekar egy napon

2018.07.20. 10:00

Popstrand – Zenétől lesz hangos az éjszaka Agárdon

Újabb, zenétől hangos éjszaka elé néznek az agárdi strandolók. Ezúttal három banda kap műsoridőt, a rockzene különféle változatait hozva el közénk.

Tóth Alexandra

Agárdon is legalább olyan hangulatot csinálnak majd, mint szilveszterkor Dunaújvárosban Fotó: archív/Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Az éjszakát este hétkor indítja be az ACid/DC, az együttes a világhírű ausztrál zenekar, az AC/DC alapműnek számító rockslágereit játssza majd, és ezzel minden bizonnyal tökéletesen előkészíti a színpadot az ősrobbanásra: nyolckor színpadra lép a Dinamit együttes. Aki lemaradt a magyar nagyöregek dunaújvárosi koncertjéről, az a Popstrandon bepótolhatja az élményt némi nosztalgiázás keretében a magyar rockzene hőskorának ikonikus arcainak jóvoltából.

Agárdon is legalább olyan hangulatot csinálnak majd, mint szilveszterkor Dunaújvárosban Fotó: archív/Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Az egyórás koncertet a Hooligans bulija követi majd. A srácok húsz éve állnak stabilan, két lábbal a magyar könnyűzene színpadán, és a rockos elemekkel tarkított, slágeres popszámaik több generációt csavartak már az ujjaik köré. A huligánok a gengszteres imázs mögé bújva jól hozzák a báránybőrbe bújt farkas effektet, igaz, ők az inverz farkasok, hiszen zenéjük korántsem olyan vad, mint ahogy azt megjelenésükkel kommunikálni próbálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!