Népszerű a Pál utcai fiúk előadás

2018.06.30. 08:30

Színház, zene, tánc a földvári színpadon

Szombaton kezdődik a Dunaföldvári Vár szabadtéri színpadán a Földvári Nyári Esték idei évada.

L. Mészáros Irma

Az Ördögszekér Táncegyesület Földvári lakodalom című nagy sikerű tavalyi előadásának egyik jelenete

Fotó: Archív

Június 30-tól július 20-ig négy estét tölthetnek kulturális programokkal az érdeklődők a Dunaföldvári Vár festői környezetében. Színház, zene és tánc – hirdetik, s már ebből is kiderül, hogy ismét többféle műfaj kedvelői találhatnak maguknak színvonalas szórakozást a művelődési központ által szervezett programokon. Az első előadás június 30-án a dunaföldvári Ördögszekér Táncegyesület tavalyi fantasztikus Földvári lakodalom című előadásának ismétlése lesz – sokak nagy örömére.

Az Ördögszekér Táncegyesület Földvári lakodalom című nagy sikerű tavalyi előadásának egyik jelenete
Fotó: Archív

Július 8-án A Pál utcai fiúk, azaz a Molnár Ferenc regénye alapján született zenés játék vonzza a nézőket a várudvarra. A Dés László – Geszti Péter – Grecsó Krisztián trió által létrehozott darabot a Pannon Várszínház társulata adja elő. A jegyek mindkét előadásra már hetekkel ezelőtt elkeltek. A Pál utcai fiúk előadásra sétálójegyek korlátozott számban a művelődési házban személyesen kaphatók. A harmadik alkalmon, július 15-én a Budapest Klezmer Band virtuóz zenészei és Bíró Eszter szórakoztatják a nézőket lendületes és humorral teli, magas színvonalú produkciójukkal. Július 20-án pedig az amerikai Stephen Sachs világhírű vígjátéka, a Valódi hamisítvány látható a színpadon. A lebilincselő és rendkívül szórakoztató darabban két zseniális színész, Hernádi Judit és Kern András kapott remek szereplehetőséget. Mind a négy előadás 21 órakor kezdődik. A színházi előadások napján a belépőjeggyel a Vár és a Fafaragó Galéria kiállításai ingyenesen látogathatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!