Nyár van, alig fürdőruhában…

2018.06.22. 15:00

A hét végén nyit az Agárdi Popstrand

A hét végi koncertekkel tarkított strandolások sorozata most szombaton kezdődik, és augusztus közepéig folyamatosan pörög majd a popzenei maraton.

Tóth Alexandra

Fotó: Fejér Megyei Hírlap/Archív

Az idei, 42. „évadot” Vastag Csaba nyitja meg háromnegyed nyolcas koncertjével, akit a Popdaráló és az X-faktor tehetségkutatókból ismerhet a nagyközönség, a sármőr bulija után a Neoton lép a színpadra kilenc órakor. A zenekar ´70-es, ´80-as évek sztárjaként uralta a magyar popzenei piacot, és a számos tagcsere ellenére is a mai napig tömegek ismerik és követik a munkásságát, és ismerik a dalait. A koncerteket egy, minden korosztály számára élvezhető retródiszkó zárja, így hajnalig mehet a tánc és szólhat a zene a Velencei-tó partján.

Dunaújvárosiak féláron

Az érdeklődők számára nagyszerű hír, hogy Cserna Gábor polgármester idén is megkötötte azt az együttműködési megállapodást a fesztivál főszervezőjével, Turbók Jánossal, amelynek köszönhetően minden, dunaújvárosi lakcímét igazoló lakcímkártyáját és személyi igazolványát bemutató helyi lakos 50 százalékos kedvezménnyel vehet részt az Agárdi Popstrand eseményein.

A kedvezmény mellett továbbra is ingyenesen látogathatják a koncerteket a Jószolgálati Otthon Közalapítvány gondozottjai és a Kézilabda Akadémia utánpótlás-játékosai, valamint a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, illetve további önkormányzati intézmények munkavállalói. Az önkormányzat továbbá vásárolt 25 darab családon belül átruházható állandó bérletet és 104 darab tiszteletjegyet is, amiket önkormányzati intézmények, egyesületek, alapítványok részére ajánlanak fel.

Vezető képünk a Fejér Megyei Hírlap archív felvétele

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!