szponzorált tartalom

2020.01.20. 12:48

Születésnapra igazán egyedi meglepetés

Születésnap. Vannak, akik nem rajonganak a nagy bulikért, mégis, más szülinapjának az emlékezetessé tételében szívesen segédkeznek. Ha te is ilyen vagy, akkor bemutatunk egy ajándékot, amivel biztosan te lehetsz a szülinapi buli sztárja, és a legjobb ajándék lesz a tiéd!

A trendi ajándékok

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különleges és rendhagyó meglepetések, így nem meglepő, hogy mindenki olyat szeretne adni, amivel más nem lepi meg az illetőt. Mivel a zokni és az egyéb ruhaneműk egyre inkább kimennek a divatból, így a többség inkább új ötletek után néz. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különböző élmény lehetőségek, amik nem a szokványos tárgyi ajándékok, hiszen egy élményt kap az illető, amire biztosan örökre emlékezni fog.

Nincs ez másként akkor sem, ha egy csepp történelemmel szeretnéd meglepni a születésnapost. Hogy hogyan is kell ezt elképzelni? Adunk egy megbízható tippet, ami után garantáltan leesik az álla mindenkinek.

Ki ne lenne kíváncsi arra, hogy milyen jelentős események törtétek a születésének a napján? Vannak, akik olyan dátumon születtek, hogy a történelemkönyvek is jegyzik a nap eseményeit, de valljuk be, ez az elenyészőbb. Éppen ezért, a Szülinapi Újság remek lehetőséget nyújt arra, hogy mindenki megtudhassa, hogy aznap mit tartott említésre méltónak a sajtó.

Szülinapi Újság

Ez az újság az ünnepelt születésének a napján kiadott nyomtatott sajtó legfontosabb híreit gyűjti csokorba, amiből végül egy A/3-as méretű replika készül. Persze nem csak ennyi a különlegessége az újságnak, hanem az is, hogy címoldalon hozza le a szenzációt, hogy megszületett az ünnepelt. Ehhez nem csak egy általad megírt, személyes cikket mellékel, hanem egy csecsemőkori fotót is. Sőt, ha úgy gondolod, hogy örömet szerezne neki, akkor egy egyedi keresztrejtvényt is megfejthet, sőt a saját, személyre szabott horoszkópját is elolvashatja az újságban.

Akkor sem kell lemondani az ajándékról, ha nem áll a rendelkezésedre a megfelelő fotó, hiszen akár egy kedves, korabeli grafikát is választhatsz, ami teljessé teszi a cikket.

Az újságot megrendelheted 12 oldalas, A/3-as, sárgás papírra nyomott kiadásban vagy bőrkötésben, de akár merített hengerben vagy mappával is. Sőt, ha praktikusabb, akkor akár egy kávéházi lapozóval is a tiéd lehet.

A Szülinapi Újság elkészítése nem vesz igénybe heteket, hiszen már néhány nap múlva a kezedbe foghatod, sőt, ha sürget az idő, akár órák múlva is átveheted Budapesten. Ha pedig még nagyobb meglepetést szeretnél, akkor akár az ünnepelt címére is postázhatod a csomagot, hogy igazán nagy legyen a meglepetés.

Mi kell még egy igazán egyedi ajándékhoz? Ugye, hogy semmi más?!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában