szponzorált tartalom

2019.07.17. 10:48

Parfüm szettek ajándékba férfiak részére

A férfiak 80 százaléka sajnos nem használ napi rendszerességgel parfümöt. Azért sajnos, mert valljuk be, hogy egy kellemes férfi illat nem csak a viselője számára attraktív. 

A nők ugyanis bizonyítottan jobban vonzódnak ahhoz a férfihoz, akit finom illat vesz körül. Valamint egy jól megválasztott parfüm a férfit magabiztossá teszi, így érdemes erre is különös figyelmet fordítani, nem csak az öltözködésre. Nem mellesleg egy kutatás eredményei alapján míg a férfiaknak az első benyomásnál a vizuális élménynek van a legnagyobb súlya, addig a nők többségénél a férfi illata a leginkább meghatározó.

Mivel a férfiak többsége azonban használ különféle arcszeszeket, érdemes észben tartani, hogy az egy időben használt kozmetikumok illata jó, ha megegyezik, de legalábbis harmonizál egymással. A leghangsúlyosabb a használt illatszerek közül a parfüm és az arcvíz, a többi kozmetikumot így ehhez harmonizálóan kell megválasztani.

Erre kiváló megoldás a parfüm szett, amikor egy parfüm mellé a gyártó párosít egy azonos illatú, de más típusú kozmetikumot.

Általában a férfiak 35-40 éves koruk után már egy jól bevált illathoz ragaszkodnak. Ők minden alkalomra ugyanazt az illatot használják, az adott illat a férfi személyiségének részévé válik. Számukra igazán könnyű és ideális választás egy ajándék férfi parfüm szett.

A Myparfüm.hu számos neves márka különféle parfüm szettjeit kínálja. Tökéletes ajándék lehet párja, férje vagy a kiszemelt férfi számára. Főként, hogy 690 forintért a kiválasztott parfüm szett megrendelhető díszcsomagolásban is. És mivel két parfüm rendelése esetén már a házhozszállítás ingyenes, kiváló alkalom, hogy meglepje saját magát is kedvenc illatával.

Íme néhány kiváló ajánlat a Myparfüm kínálatából

Giorgio Armani Acqua di Gio

A szett kétféle verzióban is kapható. Egyik összeállításban találhatsz egy 100 ml-es EDT-t, egy 75 ml-es tusfürdőt, egy 75 ml-es after shave balzsamot, valamint mellé még egy 75 ml-es deo sticket. A kisebb szettben az 50 ml-es EDT mellett egy 75 ml-es after shave balzsam található.

Jimmy Choo Man Intense

A szett tartalmaz egy 100 ml-es EDT-t és egy 100 ml-es after shave balzsamot, valamint egy 7.5 ml-es EDT-t is. Ez utóbbi rendkívül praktikus, mert kiválóan elfér a zakó zsebében is akár, így bármikor felfrissítheted magadat a kedvenc illatoddal.

Christian Dior Fahrenheit

A szett tartalma egy 100 ml-es EDT, egy 50 ml-es tusfürdő, valamint egy 10 ml-es EDT is. Így még egy repülőút során sem kell lemondanod a parfümözésről.

Calvin Klein Euphoria

Ebben a szettben megtalálsz egy 100 ml-es EDT-t, egy 75 ml-es deo sticket és egy 100 ml-es after shave balzsamot is, hogy borotválkozás után is viselhesd magadon a kedvenc illatodat.

A Myparfüm.hu kínálatában további fantasztikus illatokból összeállított szettek kaphatóak, így például a Calvin Klein, Hugo Boss, vagy akár a Gucci illataiért rajongók is megtalálhatják kedvenc parfümjüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában