szponzorált tartalom

2019.02.07. 10:39

Hogy hozd ki a legtöbbet a téli leárazásokból?

Még javában tart a tél, de már bevásárolhatunk a kimenő kollekciókból jobb áron. Ha tavaszra, nyárra keresnénk újdonságokat, azt is megtalálhatjuk. Mire érdemes odafigyelni, amikor válogatunk a lehetőségek közül?

Nézzük meg, hogy milyen lehetőségek vannak a webshopok akciós kínálatában.

A téli holmiknál komolyak a tétek

Vannak olyan termékek, amelyeknél rengeteget nyerünk már egy 20 százalékos engedmény esetén is.

Nyáron egy topot, szandált megkaphatunk párezer forintért is, de a minőségi téli ruhadarabokat nem jellemző, hogy megvehetjük olcsón. Ha például ‘fillérekért’ kínálnak egy tollkabátot avagy pufidzsekit, arra nem érdemes kiadni a pénzt, mivel valószínűleg kifogásolható a minősége.

A márkásabb, és így komolyabb áron kínált darabokra érdemes szavazni, ha például téli csizmáról, kabátról, síöltözékről van szó. Kevés kellemetlenebb dolog van, mint egy ‘jóáron’ beszerzett bakancsban fagyoskodni egy buszmegállóban egy téli nap végén, mivel a lábbeli történetesen nem vízálló.

Mi a legjobb megoldás? Ha nem szeretnénk komolyabb tételeket kiadni a minőségi téli ruhadarabokra, akkor a leértékelésekkel érdemes ‘jóban lenni’.

Nyári darabokra is szert tehetünk

Nem mindenki tudja, hogy nemcsak prémes sapkát és sípulóvert kapunk a tél végi leárazáskor, hanem beszerezhetünk egész évben hordható ruhákat is.

A fehérnemű- vagy sportfelszerelés készletünket is tökéletesen felfrissíthetjük januárban és februárban.

Egyes webáruházakban fürdőruhákat is rendelhetünk akciósan a téli szezon végén, amelyeket aztán pár hónappal később a Balaton partján is megmutathatunk a nagyérdeműnek. És szuper érzés egy bikini áráért kettőt megvenni!

Érdemes tehát a melegebb hónapokra is gondolni az év eleji fagyos hetekben – be tudunk vásárolni erre az időszakra is.

Gondoljuk végig a ruhatárunkat!

Akár ruházati webáruházból, akár üzletből szerezzük be akciósan a legújabb kedvenceinket, akkor járunk a legjobban, ha próbáljuk a valós igényeinket követni.

Amikor a biztató 30, 40, 50 százalékos feliratokat meglátjuk, hajlamosak lehetünk a hirtelen döntésekre, és olyan dolgokra is lecsapunk – kihagyhatatlanul olcsón, ugye – amelyek később csak a ruha hegyet növelik a szekrényünkben.

Nem vagyunk egyedül, minden harmadik ember impulzusvásárló, azaz hirtelen felindulásból költ.

Akciók: az egyszer felvett ruhák okozói

Például lehet, hogy csodás lehetőség egy zsabós blúzt megvenni nyolcezerért, de szoktunk vajon ilyen blúzban közlekedni? És ha igen, milyen gyakran – háromhavonta, egy évente?

A ‘majd egyszer belefogyok’ típusú szoknyákat, nadrágokat is érdemes kihúzni a listánkról.

Mielőtt a leértékelt kínálatból rendelnénk, érdemes átnézni, átgondolni a meglevő ruháinkat.

Mi hiányzott mostanában, mire lenne igazán szükségünk? A nadrágokból vagy a felsőkből jövünk ki szűkösen? Esetleg tavaly nyáron nem volt egy igazán jó bikinink?

Ha kicsit tudatosabban állunk hozzá, akkor pontosan azokat a ruhadarabokat fogjuk végül beszerezni, amelyeket igazán jól fogunk tudni kihasználni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában