szponzorált tartalom

2020.07.27. 09:59

Az örök kérdés: melyik ránctalanító arckrém hatásos?

Beautiful Middle-Aged Lady Applying Facial Cream On Face Standing Wrapped In Towel In Bathroom. Mature Skincare Concept. Panorama, Selective Focus

Körülbelül 25 éves kor körül ajánlott elkezdeni valamely ránctalanító arckrém használatát, mivel ekkor kezd lassulni a szervezet természetes kollagén termelése, ami az első ráncok kialakulásához vezet. Arra azonban változatlanul figyelni kell, hogy csakis a bőrtípusunknak megfelelő krémet válasszuk. Szerencsére hatalmas a kínálat és megannyi különféle termék közül válogathatunk.

Milyen ránctalanító krémet vegyek?

Ahogy az előbb is említettük, olyat érdemes venni, ami a bőrtípusunknak megfelelő. Noha, arra figyelni kell, hogy ez folyamatosan változik. Lehet, hogy tinédzser éveinkben még zsíros volt a bőrünk, így a lehelet könnyű nappali krém volt a megoldás, mostanra viszont nagyon száraz lett, ami az extra hidratáló hatású ránctalanító arckrém segítségéért kiállt. Fontos figyelni ezt a változást, hiszen csak így adhatjuk meg a bőrünknek azt, amire igazán szüksége van.

Hyaluronsavas ránctalanító krém

Az utóbbi években igazán népszerű lett a hyaluront tartalmazó aktív ránctalanító nappali arckrém. Bizonyítottan hatásos és ha olyan terméket választunk, amely természetes alapanyagokból készült, akkor semmi problémát nem fogunk tapasztalni. Ha azonban még ennél is többet szeretnénk, akkor a C-vitaminnal dúsított ránctalanító krémet mindenképpen érdemes kipróbálni. A C-vitamin nemcsak belsőleg, de külsőleg is varázslatos hatást ér el.

Bio avokádó olaj bőrre, hajra, körömre

Az extra szűz növényi olajok hatása viszonylag rövid időn belül megmutatkozik és hosszú ideig kitart. Nincs ez másképp az avokádóolaj esetén sem, ami csak nem régóta robbant be a köztudatba. Az avokádó természetes gyógyerejét azok már régóta élvezhetik, akiknél őshonos ez a növény, viszont már mi is részesülhetünk belőle, köszönhetően a természetes kozmetikumok egyik legjobb hazai forgalmazójának.

Hidegen sajtolt avokádó olaj

A tartósítószerektől és mindenféle mesterséges alapanyagtól mentes avokádóolaj bőrre, hajra és körömre egyaránt alkalmazható. A magas vitamintartalom gondoskodik róla, hogy az ápolt terület ellenálló és tökéletesen puha legyen. Csepegtessünk pár cseppet a fürdővízhez és már az első használat után érezni fogjuk a különbséget. Amennyiben a hajunkat szeretnénk egészségesebbé varázsolni, úgy a szokásosan használt balzsamhoz adjunk néhány cseppet vagy dörzsöljük a hajvégekbe a natúr olajat. Ettől nemcsak puha lesz, de búcsút mondhatunk a gyorsan gubancolódó tincseknek is. Ha a körmünkre szeretnénk használni, úgy egyszerűen csak dörzsöljük a natúr olajat a körömágyba és a körmökre. Tökéletes száraz bőrre is!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában