Hirdetés

2024.04.26. 11:52

Sajtóközlemény

PR cikk
 

Projekt tárgya: „A PRÉS-2000 Lemezfeldolgozó Kft. eszközfejlesztése”

Projektazonosító: 1924370732

A Vidékfejlesztési Program LEADER pályázat, VP6-19.2.1.-63-1-17

Kedvezményezett: PRÉS-2000 Lemezfeldolgozó Kft.

75% arányú EMVA támogatás: 5 998 763.- Ft

A projekt teljes összege: 7 998 461.- Ft

A projekt célja: A fémmegmunkáló tevékenység fejlesztése a PRÉS-2000 Lemezfeldolgozó Kft-nél a hatékonyságot növelő eszközök, gépek beszerzése révén. A fejlesztés által a gyártási tevékenység fajlagos költségei csökkennek, az üzemi termelékenység nő, az árbevétel-arányos eredményesség javul. A gazdasági eredményesség javulása hozzájárul a térség munkaerőpiaci stabilitásának fenntarthatóságához, a családok szintjén pedig hosszútávon stabil megélhetést biztosít. Az eredményesség növekedésével dinamizálódhat a cég társadalmi szerepvállalása is.

A projekt összefoglalója: A PRÉS-2000 Lemezfeldolgozó Kft. a 1924370732 azonosítószámon nyilvántartott projekt keretében a Mezőfalva településen található üzemében végzett tevékenységéhez kapcsolódóan sikeres fejlesztést valósított meg. A projekt keretében fémmegmunkáláshoz szükséges eszközök (lyukasztó tű, lehúzó, lyukasztó matrica, lyukasztó bélyeg, daraboló matrica betét, szerszám tartó kazetta, matrica tartó tányér, beállító gyűrű, lyukasztó tű tartó patron, matrica tartó közgyűrű – különféle méretekben, specifikációval) és gépek (komplett daraboló szerszám, daraboló matrica betét, daraboló vágóbetét, komplett speciális alak lyukasztó szerszám, „fül” formázó szerszám, szerszám köszörű gép) kerültek beszerzésre, telepítésre, üzembe helyezésre. 

Az igényelt támogatás 75%, a fejlesztés megvalósításához szükséges önerő saját forrás formájában biztosított.

A projekt megvalósításában együttműködő partnerek: 

Nagyvenyim Nagyközség Önkormányzata, a Nagyvenyim és Térsége Fejlesztéséért Egyesület, a Prodap Consult Kft., valamint az ECOSAFE Kft.

A PRÉS-2000 Lemezfeldolgozó Kft. és partnerei a közöttük létrejött együttműködési megállapodásokban foglalt vállalásaikat és kötelezettségeiket a fejlesztés megvalósulását követően is fenntartják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában