szponzorált tartalom

2021.10.07. 11:44

Divatos és meleg ruhák a hűvös napokra

Ha szeretsz csinosan és nőiesen öltözködni, a tavasz és a nyár egyértelműen a Te szezonod, hiszen az enyhe időjárás bőven ad rá lehetőséget, hogy kiéld ezt.

Divatos és meleg ruhák a hűvös napokra

Ősszel és télen azonban már egy fokkal nehezebb a helyzet, ugyanis bejön a képbe az is, hogy a ruháknak melegen is kellene tartaniuk, a szoknyák, ruhák pedig nem tartoznak éppen a meleg holmik közé. Legalábbis a többség nem, de azért meg lehet oldani, hogy akkor se fázzunk, ha csinosan szeretnénk valahol megjelenni.

Forrás: answear.hu

Fontos a megfelelő körítés

Bár ruhákból is létezik melegebb, mivel egy alul nyitott típusú öltözékről van szó, nagyon fontos a komfortérzet szempontjából, hogy mit veszünk alá. Igen, itt elsősorban a harisnyára gondolunk, és főleg a téli hidegben érdemes megfontolni, hogy ebből milyet választunk.

A nejlonharisnya, bár nyáron brutálisan melegnek érezzük, nem sok mindenre jó a hidegben – olyan, mintha rajtunk se lenne. Vannak ellenben szuper jó, bélelt, meleg thermo harisnyák, amik a legnagyobb hidegben is kellemesen melegen tartanak. Ha beszerzel néhányat ezek közül, akkor biztosan nem fogsz csak azért nadrágot húzni, mert fázol!

Ha pedig megvannak a megfelelő kiegészítők, a ruhák közt a határ a csillagos ég!

De milyen ruhák divatosak idén ősszel?

  • A kevesebb néha több. Ha szereted a letisztult dolgokat, az idei őszi ruhakínálatot imádni fogod. Ugyanis a lehető legegyszerűbb darabok kaptak helyet a kínálatban, kevés mintával és dísszel – inkább a fazonjukkal hódítanak. A különböző színek és nyakkivágások, az eltérő anyagok teszik ezeket a ruhákat egyedivé.
  • Ami a hosszúságot illeti, most a többet takaró fazon a jó választás: a térdig, vagy akár térd alá érő ruhák nagyon divatosak. Nem árt ezzel azonban vigyázni, ugyanis a rövidebb lábakkal megáldott, alacsonyabb hölgyeket kifejezetten összenyomhatja ez a hossz. Inkább a magas, hosszúlábú nőknek áll jól. Ne kövesd a divatot mindenáron, ha alacsonyabb vagy, válassz inkább térd fülé érő ruhát!
  • Testhezálló szabás. Nagyon sikkesek és nőiesek a testhezálló ruhák, különösen az említett hosszban. Erre is igaz ugyanakkor, hogy nem biztos, hogy érdemes mérlegelés nélkül a trendekre hagyatkozni: ha vannak pluszkilók, amiket jó lenne inkább elrejteni, nem a testre simuló a Te fazonod! Szerencsére azonban a bővebb szabás is megtalálható, például itt is: https://answear.hu.
  • Őszies színek. A ruhák terén is érdemes az évszak színeihez alkalmazkodni: barna, narancs, lila, piros az idei ősz slágerszínei, természetesen különböző árnyalatokban. Megtalálhatod ugyanakkor a kínálatban a klasszikus feketét vagy szürkét is – de érdemes néha bevállalni a feltűnőbb színeket.
  • Vastag, puha anyagok. Ősszel és télen felejts el a könnyed, légies anyagokat. Nemcsak azért, mert megfázol, hanem azért, mert ezek valahogy nem is illenek a harisnyákhoz, bokacsizmákhoz, hosszú csizmákhoz. A puha, meleg anyagok a nyerők, a kötött ruhákkal, esetleg a jólismert pamut jersey-vel garantáltan nem tudsz mellényúlni!
  • Ha az ideális ruha már megvan, ne feledkezz meg a kiegészítőkről sem: egy jó ruha nem sokat ér a megfelelő lábbeli nélkül: válassz a csizmák, bokacsizmák közül is egy trendi darabot, amivel megkoronázhatod a megjelenésedet!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában