szponzorált tartalom

2021.02.24. 12:10

Olcsó kollégiumi szállás Budapesten a nyári szezonban?

Az ELTE kollégiumok tárt karokkal várnak minden nyaralni vágyó kalandort, aki nem szeretne túl mélyen belenyúlni a zsebébe szállásfoglaláskor! Nem is tudott ennek a felettébb előnyös opciónak a létezéséről? Nos, aggodalomra semmi ok, szerencsére nem maradt le a verhetetlen ajánlatról!

Student room with grey sofa, colorful poufs and wall frames

Fotó: freepik

ELTE kollégiumok – ha diákok odahaza pihennek

Ha az úti cél Budapest, jó, ha tudja, a vitathatatlanul gyönyörű főváros szállások terén nem a legolcsóbb. Ez tulajdonképpen nem meglepő: az élet a fővárosban mindig borsosabb, mint a vidéki városokban, járjunk bármelyik pontján is a világnak. Ha tehát a költséghatékonyság elve vezérli a soron következő vakáció megszervezését, nézzen szét a szabad kollégiumi szobák háza táján is!

Azok a fránya anyagiak!

A világ megismerésének vágya nem egyedi kívánság: a legtöbb ember, ha tehetné, szívesen utazna. A legtöbb esetben az anyagiak azonban korlátok közé szorítanak, és megakadályozzák még a szűkebb értelemben vett környezet megismerését is. Itt elsősorban nem magára az utazás költségeire, sokkal inkább a hotelek, szállodák által kínált szobák díjára gondolunk.

Kétféle utazó létezik

Alapvetően két típusú kalandor létezik: akinek fontos az adott szállás nívója és akinek nem. Az utóbbi tábor képviselői sokkal inkább az élményeket, az érdekes programokat keresik, és nem igazán érdekli őket, hogy a szálláshely hány csillaggal büszkélkedik. Persze az igényes környezet fontos- a kollégiumi szállás Budapest területén pedig pontosan ezt a rendezett, jutányos miliőt kínálja.

Kollégiumi szállás Budapesten – fontos, hogy időben foglaljon

Míg ősztől a nyár kezdetéig a kollégiumok hangosak a lelkes diáksereg zsivajától, addig a nyári hónapokban általában üresek. A szóban forgó intézmények szobái sok esetben kiadóvá válnak, amelyek ára még az olcsóbb moteleknél is jutányosabb. A kollégiumi szobák minden alapvető kívánalomnak megfelelnek, kényelmesek és tökéletesen beváltják a hozzájuk fűzött reményeket. Minden adott tehát a komfortos pihenéshez, amit a fárasztó, ám annál izgalmasabb városnézés után zavartalanul élvezhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában