szponzorált tartalom

2021.01.14. 17:26

Hajbalzsam a könnyebb kifésülhetőségért

Shampoo, hair mask and combs against the background of fresh green plant branches. Natural hair care cosmetics

A haj állapotát, szépségét alapvetően a testi-lelki egészség határozza meg. Így elsősorban a belső folyamatokat kell megvizsgálni, ha nem elégedett a hajkoronája kinézetével. Ugyanakkor sokat tehet azért, hogy fényesebb, puhább legyen, ha a megfelelő összetételű készítményeket használja.

Az egyik legfontosabb kérdés, hogy milyen sampon, utána pedig milyen hajbalzsam kerül alkalmazásra. A Varga gyógynövényes balzsam azzal a céllal került kifejlesztésre, hogy jobb tartást és könnyebb kifésülhetőséget biztosítson. Nem véletlen, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen már sokszor bizonyságot tett a kiválóságáról.

A Varga gyógynövényes hajbalzsam használata

Mint minden hajbalzsamot, ezt is a sampon után kell felvinni. A legjobb, ha a termékcsaládhoz tartozó Varga gyógynövényes sampont használja, a két készítmény ugyanis együttesen fejti ki a legoptimálisabb hatást. Természetesen mindegyik megállja a helyét külön-külön is. A balzsam jobb tartást és könnyebb kifésülhetőséget eredményez, rendszeres használat esetén, viszonylag hamar megtapasztalhatja a pozitív változást. A gyógynövényi hatóanyagainak és a selyemprotein tartalmának köszönhetően, gyengéden ápolja a hajszálakat, puha tapintást és egészséges ragyogást ad a hajkoronának.

A hajszálerek keringésének javítása is egy fontos feladat

A haj állapota mellett, más jelentéktelennek tűnő egészségügyi problémára is érdemes figyelmet fordítani. Tipikusan ilyen a visszeresség, ami eleinte csak esztétikai szempontból jelent kihívást, ám a későbbiek során komolyabb következményei is lehetnek. Ilyen esetben a hajszálerek keringésének javítása a cél, a visszér ugyanis annak a tünete, hogy a bőrfelszín alatt húzódó vénák kitágultak, kanyargóssá váltak és ezeken a szakaszokon bizonyos mértékben lelassult a vérkeringés. A Vargacseppek webáruházban nemcsak a nehezen kifésülhető, tartás nélküli hajra, hanem a kellemetlen visszérre is találhat természetes megoldást. A készítmények a bennük lévő növényi kivonatok révén hatékony segítséget nyújtanak.

Amennyiben Ön is szebb, puhább hajra vágyik és azt szeretné, hogy hajmosás után könnyebben tudja kifésülni a nedves hajkoronáját, akkor a Varga gyógynövényes balzsam ideális választás. A Vargacseppek webáruházban akkor is megtalálja a megfelelő összetételű termékeket, ha a hajszálerek keringésének javítása a célja. Ez esetben a Varga lábápoló sprayt érdemes beszereznie, a tiszta növényi kivonatainak köszönhetően ugyanis gyors felfrissülést nyújt az elnehezült, fáradt lábaknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában