szponzorált tartalom

2020.12.14. 10:35

Pártalálás Szolnokon

Megtalálni életünk párját soha nem tartozott a könnyű feladatok közé. Hiszen valami mindig közbejöhet, ami miatt nem úgy sül el a randi, ahogy terveztük. De vajon milyen megoldások léteznek a társkeresésre?

Online társkereső

Az egyik legjobb választás, ha bízunk az internet erejében. Számtalan embert láttunk, akik nem igazán illettek össze még akkor sem, ha esetleg személyesen köttetett az ismeretség. Az internetes társkeresés megnyitja a világot mindenki előtt, hiszen lehetővé teszi azt, hogy két, egymástól meglehetősen távol lévő ember is kapcsolatot tudjon teremteni egymással. A CUPYDO Társkereső oldal segít abban, hogy a világ bármely részén élő férfiak és nők könnyed csevegésbe bonyolódjanak.

Persze nagyon gyakran előfordul, hogy az első személyes találkozás jócskán várat magára, hiszen a társkeresők platformjai minden lehetőséget felkínálnak ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a virtuális térben. Ha ebből ki szeretnénk lépni és Szolnokon élünk, akkor ideje elkészíteni a lehetséges útvonalakat és látnivalók listáját.

Nyílt és zárt tér

Összegyűjtöttük a legjobb nyílt tereket, amik kedveznek a sétálós, romantikus ismerkedésnek, ahol lehet beszélgetni és akár összebújva turbékolni is.

Az egyik ilyen a gyalogos híd, ami 444 méter hosszú és Közép-Európában egyedülálló. Mivel egy igencsak hosszabb sétát eredményez, így érdemes előre eldönteni, hogy mi lesz a végcél, azaz Tiszaliget vagy Szolnok belvárosa vár gyönyörű fényekkel.

A sportok és a vizes programok szerelmeseinek nyújt feledhetetlen élményt a Liget Termálstrand és Élményfürdő, ahol nem csak a pihenésre, de egy kis mókára is akad mindig lehetőség.

Ha inkább kívülről szemlélnénk a vizet, akkor a legjobb a városi Csónakázó tó. Kellemesen körbe lehet sétálni a tavat, de akár a nevének megfelelően csónakázhatunk is rajta. Azoknak, akik szívesen sétálnak még, nagy élményt nyújthat a Magyar rózsák kertje, mivel csodaszép körülmények között beszélgethetünk és fotózkodhatunk.

Ha inkább beülős témájú randira vágyunk, akkor egy kávé lehet a tökéletes választás. Ehhez a legjobb színtér a Verseghy parkhoz közel eső Korzós kávéház, ami igényes megjelenésével segít kibontakoztatni a szerelem virágait. A bontakozó szerelem édességét nem múlhatja felül, de tökéletes kíséretet biztosíthat a Zagyva Cukrászda, ahol elmerülhetünk a csodásabbnál csodásabb sütikben.

Ha inkább moziba vágynánk, akkor jól jöhet egy ötlet, hiszen a TiszaPart mozi várja a látogatókat. A kulturális programokat élvezők számára a Szigligeti színház nyújtja a tökéletes atmoszférát.

Minden randevú más és más, így tökéletes tippet nehéz adni, a legjobb választást így mindenkinek magának kell megkeresni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában