Egy női hálószoba része

2018.03.04. 11:00

Tükör, régi konzolasztal és néhány apróság kell csupán

Egy női hálószoba romantikus hangulatát emeli a pasztell- vagy fehér színű konzolasztal, amely akár fésülködőasztalként is szolgálhat.

TBZS

Kellemessé varázsolja a szoba hangulatát Fotó: Tóth B. Zsuzsa

Kovács Szilveszterné, Andi kreatív kézművesház-vezető szerint érdemes körülnézni a padláson, hiszen minden házban van régi, megunt, használaton kívüli bútor, amelynek még könnyen új életet adhatunk.

– Ne dobjunk ki otthon mindent, ami régi, gondoljuk át alaposan, mi mindent tudnánk még hasznosítani, és járjunk nyitott szemmel a valóságos olcsó kincseket rejtő lomis piacokon.

Kellemessé varázsolja a szoba hangulatát
Fotó: Tóth B. Zsuzsa

Például egy kopott, régi konzolasztalt portalanítva, kicsit lecsiszolva, aztán átfestve kevés munkával, rövid idő alatt szinte új bútort hozhatunk létre belőle. Örömünket lelhetjük saját munkánkban, és nem tömegcikkekkel lesz berendezve a lakás. Jobban érezzük magunkat, ha saját egyéniségünkre hangoljuk a környezetünket a berendezéssel.

Aki belevalóbb, talán sötétebbre festi az asztalt, egy, a klasszikusabb színeket kedvelő hölgy pedig lehet, hogy a halványabb, pasztellszíneket kedveli. Ma már széles skáláról választhatunk a hobbifestékek közül. Ne féljünk belevágni a festésbe, nem túl nagy ördöngösség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!